Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih postrežemo, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. V njih boste prepoznali okuse naših babic, ki jim naša mlada in kreativna ekipa daje pridih sodobnosti.

Pri Dolenjcu vam ponudimo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort.

Hišne posebnosti restavracije Dolenj’c so kolaček Sladki Dolenj’c, čokoladni brownie v družbi malinovih in vanilijevih okusov, sadna kupa Dolenj’c s sladkim presenečenjem in palačinke Dolenj’c z nadevom, ki je hišna skrivnost.

Delovni čas restavracije je od 9.00 do 22.00.

Od ponedeljka do petka med 9. in 15. uro pripravljamo malice.

Ta teden je na jedilniku >>

Ob nedeljah pa vas vabimo na bogata samopostrežna  kosila.

Priporočamo predhodno rezervacijo na telefonsko številko 040 50 10 10.

Vabljeni!

Velika in svetla restavracija je primerna za druženje ob različnih osebnih in poslovnih priložnostih in praznovanja osebnih življenjskih dogodkov: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov …
Restavracija Dolenj’c sprejme do 240 kulinaričnih navdušencev. Skozi panoramska okna restavracije se odpre pogled na celotno novomeško kotlino, tako se lahko upravičeno pohvalimo, da smo hotel z najlepšim razgledom na Dolenjskem.

Galerija