Delovni čas restavracije je od 9.00 do 22.00.

Od ponedeljka do petka med 9. in 14. uro pripravljamo samopostrežne malice.

Ponudba malic ta teden >>

V soboto in nedeljo med 12. in 15. uro strežemo sobotna in nedeljska kosila.

A la carte ponudba je na voljo vsak dan v delovnem času naše restavracije.

Priporočamo predhodno rezervacijo na telefonsko številko 040 50 10 10.

Vabljeni!

Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih postrežemo, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. V njih boste prepoznali okuse naših babic, ki jim naša mlada in kreativna ekipa daje pridih sodobnosti.

Pri Dolenjcu vam ponudimo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort.

Hišne posebnosti restavracije Dolenj’c so kolaček Sladki Dolenj’c, čokoladni brownie v družbi malinovih in vanilijevih okusov, sadna kupa Dolenj’c s sladkim presenečenjem in palačinke Dolenj’c z nadevom, ki je hišna skrivnost.

Velika in svetla restavracija je primerna za druženje ob različnih osebnih in poslovnih priložnostih in praznovanja osebnih življenjskih dogodkov: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov …
Restavracija Dolenj’c sprejme do 240 kulinaričnih navdušencev. Skozi panoramska okna restavracije se odpre pogled na celotno novomeško kotlino, tako se lahko upravičeno pohvalimo, da smo hotel z najlepšim razgledom na Dolenjskem.

Galerija