Rezervacija Bowlinga


Kontaktirajte nas

Restavracija

ker gre ljubezen skozi želodec.

|Restavracija
Restavracija 2018-04-16T07:48:49+00:00

Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih bodo postregli, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. V njih boste prepoznali okuse naših babic, ki jim mlada in kreativna ekipa daje pridih sodobnosti.

Pri Dolenjcu vam ponudijo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort.

Hišne posebnosti restavracije Dolenj’c so kolaček Sladki Dolenj’c, čokoladni brownie v družbi malinovih in vanilijevih okusov, Bela simfonija, lahka flambirana sladica in palačinke Dolenj’c z nadevom, ki je hišna skrivnost.

Delovni čas restavracije je od 9.00 do 22.00.

Od ponedeljka do petka med 9. in 12. uro pripravljajo malice.

Ta teden na jedilniku >> Vabljeni!

Velika in svetla restavracija je primerna za druženje ob različnih osebnih in poslovnih priložnostih in praznovanja osebnih življenjskih dogodkov: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov …
Restavracija Dolenj’c sprejme do 240 kulinaričnih navdušencev. Skozi panoramska okna restavracije se odpre pogled na celotno novomeško kotlino, tako se lahko upravičeno pohvalijo, da so hotel z najlepšim razgledom na Dolenjskem.

Galerija