Delovni čas restavracije je od 10. do 22. ure.

Od ponedeljka do petka med 10. in 13. uro pripravljamo na krožniku strežene malice, med 12. in 15. uro pa na krožniku strežena kosila.

Ponudba malic ta teden »

V soboto in nedeljo med 12. in 15. uro strežemo vikend kosila. Možen je tudi oseben prevzem hrane.

Ponudba kosil ta vikend »

Vsako nedeljo v času kosila (med 12. in 15. uro) a la carte ni na voljo.

Ponudba a la carte

A la carte ponudba je na voljo vsak dan od 12. do 22. ure z izjemo nedelje.

Obveščamo vas, da si restavracija Dolenjc pridržuje pravico, da v izrednih situacijah omeji a la carte ponudbo brez predhodnega obvestila. To lahko vključuje situacije kot so nepričakovane težave pri dobavi sestavin, tehnične okvare ali druge nepredvidene okoliščine, ki bi lahko vplivale na našo sposobnost zagotavljanja celotnega jedilnega menija.

Vaše razumevanje in podpora sta ključnega pomena v takšnih trenutkih in trudili se bomo, da vam bomo kljub morebitnim omejitvam zagotovili izkušnjo, ki je čim bolj prijetna in zadovoljiva.

Hvala vam za vaše zaupanje in razumevanje.

Priporočamo predhodno rezervacijo na telefonsko številko 040 50 10 10.

Vabljeni!

Kulinarična ponudba restavracije Dolenj’c je tematsko povezana z domačimi dobrotami. Jedi, ki vam jih postrežemo, so pripravljene iz kakovostnih lokalno pridelanih sestavin. V njih boste prepoznali okuse naših babic, ki jim naša mlada in kreativna ekipa daje pridih sodobnosti.

Pri Dolenjcu vam ponudimo raznovrstne, domače, sezonsko naravnane jedi v katerih lahko uživate ob kozarcu izbranih vin avtohtonih sort.

Hišne posebnosti restavracije Dolenj’c so kolaček Sladki Dolenj’c, čokoladni brownie v družbi malinovih in vanilijevih okusov, sadna kupa Dolenj’c s sladkim presenečenjem in palačinke Dolenj’c z nadevom, ki je hišna skrivnost.

Velika in svetla restavracija je primerna za druženje ob različnih osebnih in poslovnih priložnostih in praznovanja osebnih življenjskih dogodkov: rojstnih dni, porok, obletnic, maturantskih plesov, krstov …

Restavracija Dolenj’c sprejme do 240 kulinaričnih navdušencev. Skozi panoramska okna restavracije se odpre pogled na celotno novomeško kotlino, tako se lahko upravičeno pohvalimo, da smo hotel z najlepšim razgledom na Dolenjskem.

Galerija